Рехабилитация

Д-р Мария Вълчева

Д-р Вълчева

.
.

Водата и калта помагат за лечение на:

СПА меню

Забравете за болката, като се възползвате от комфортна и надеждна терапия по време на своя престой.

високоинтензивна магнитотерапия

Медицинският център в хотел „Царска Баня“ разполага и с иновативния уред за провеждане на високоинтензивна магнитотерапия – BTL-6000 Super Inductive System.

Технологията на апарата се базира на електромагнитно поле с висок интензитет, което повлиява благоприятно човешките тъкани. Терапевтичните ефекти, до които води лечението, са облекчаване на болката, заздравяване на фрактури, мускулна релаксация и стимулация, мобилизация.

Благодарение на иновативната терапия, гостите ни ще могат да лекуват при нас както остри, така и хронични болкови състояния на опорно-двигателния апарат и нервната система.

.
.

Гунафореза

Гунафореза е методика за въвеждане на висококачествен колаген чрез електромагнитен резонанс /наслагват се действията на две полета магнитно и биофотонно/. За разлика от чистата магнитна фореза, чрез технологичната специфика на апарата, се използва ефектът и на биофотонното въздействие. По този начин се постига по-голяма дълбочина на проникване на гуна-колагена в ставите и тъканите /до 3 см/ и се избягва инжекционния метод на въвеждане на препарата.

Гунафореза се прилага при:

Цени: