Политика за поверителност

Интернет сайт с адрес: royalbath.bg се притежава и управлява от ХОУП – 07 ЕООД, вписано в Търговския регистър при Агенция по вписванията под ЕИК 203408289, със седалище и адрес на управление: гр. Баня, ул. Липите № 26, (наричано по-долу Администратор), в съответствие с разпоредбите на Закона за защита на личните данни, Регламент 2016/679 на Съвета и ЕП и свързаната правна уредба. Настоящата Политика за поверителност има за цел да Ви информира за начина, по който се обработват Вашите лични данни, както и за Вашите права. ХОУП – 07 ЕООД запазва правото си да променя Политиката за поверителност по всяко време, за което ще Ви информира по подходящ начин. ХОУП – 07 ЕООД не обработва лични данни на лица под 18 години, без съгласието на техните родители или законни представители. В случай, че сте лице на възраст под 18 години, моля да не ползвате този сайт. ХОУП – 07 ЕООД се стреми да Ви предостави достъпна и полезна информация на сайта. Чрез обработката на Вашите лични данни и при спазване на тяхната поверителност, ние подготвяме съдържание, което би могло да съответства на Вашите потребителски предпочитания. ХОУП – 07 ЕООД използва личните Ви данни единствено за целите, за които са събрани – да се свърже с Вас и да отговори на конкретните Ви запитвания или да ви предоставя актуална информация.

Сигурността на сайта се постига чрез технически и организационни мерки срещу загуба, унищожаване, проникване, изменение или разпространение на Вашите данни от неоторизирани лица. Лични данни, които обработваме За да използвате този сайт не се изисква да се регистрирате или да предоставяте лична информация. Събираме от Вас лична информация само когато ни я предоставите доброволно – например при попълване на формата за контакт на сайта.
Личната информация може да включва данните Ви за контакт, като например име, телефонен номер, адрес на електронна поща и др. Начините за събиране на лична информация, които Администраторът използва са както следва:
– форма за контакт, чрез която се обслужват Вашите запитвания направени на този сайт;
– електронна поща.
Администраторът използва данните Ви само за целите, за които се събират. При обработката на Вашите запитвания и когато използвате услугите на нашият сайт, ние понякога използваме подизпълнители, които получават само необходимите за случая данни. Предоставените от Вас данни се използват за следните цели:
– за идентификация на Вашите запитвания, подадени чрез формата за контакт или друг онлайн канал за обслужване на клиенти;
На интернет сайта на Администратора се публикуват съобщения за промоции, анкети и кампании, в които имате право да участвате, както и препратки към такива активности (например във Facebook). Администраторът използва предоставената от 2 Вас информация само в случаите, които сте се съгласили да участвате в тези активности, за да осъществим контакт с Вас. Събраната информация се обработва от Администратора единствено с цел предоставяне на избрани от Вас услуги и осъществяване на връзка с Вас. След постигане на целта, за която сме събрали Вашите лични данни, ние се задължаваме незабавно да ги унищожим, освен в случаите, в които е налице друг определен от закона срок за тяхното съхранение.
Вашите права В случай, че сте предоставили Ваши лични данни на Администратора чрез този сайт
Вие разполагате със следните възможности по всяко време:
– право на достъп до личните Ви данни, обработвани от Администратора;
– право да искате извършването на подходящо коригиране, заличаване или блокиране на личните Ви данни и правото да възразявате по всяко време срещу обработването на личните Ви данни, когато има законни основания за това;
– право да откажете обработване на личните Ви данни за целите на получаване на актуални новини и информационни услуги и други маркетингови комуникации и др.;
– право на жалба до Комисия за защита на личните данни, ако считате че са нарушени Вашите права за защита на данните.
В случай, че желаете да упражните правото си на достъп, коригиране